O nama

Art Practica je mala porodična radionica umetničkih predmeta od drveta, koja se nalazi u podnožju Rtnja. Drvo je prirodan, održiv materijal, i njegovim recikliranjem stvaramo jedinstvene daske za sečenje i serviranje hrane, ukras za kuhinju, koje su još i idealan poklon za ljubitelje rukotvorina.

Tata Slobodan je idejni tvorac, umetnik u duši, nesuđeni arhitekta. Zna da napravi sve što zamisliš od drveta. Ili što on zamisli, a to je tek komplikovano. Ove daske su produkt njegove mašte i želje da se iskoristi sav materijal od drveta koji mu dođe pod ruku, bilo da je otpad od nečega što trenutno izrađuje, bilo da je stari nameštaj koji rasklapa i prerađuje ili jednostavno ne želi da odbaci. Otuda i nesvakidašnje vrste drveta za daske, kao što su divlja kruška i trešnja, jasen, javor, bagrem i dud.

Ćerka Milica veruje u priču i stalo joj je do održivosti i smanjenja negativnog uticaja na životnu sredinu i zdravlje. Želi da pokrene zeleni biznis na selu i da podrži ćaleta. Obožava marketing i prodaju.

Mama Ljilja, bez koje se ništa ne bi moglo. Sprema hranu za fotografisanje, aranžira, fotografiše, servira, pakuje, ukrašava, šalje fotografije, snima videe, šalje daske, neiscrpan je izvor ideja i neizmerna moralna i fizička pomoć.

Ispostavlja se da je to, za sada, tim koji pobeđuje.